Door:

FemDomPower 49F Mistress

(Op 8/2/2020)

Het is zaterdag ochtend vroeg als de wekker gaat en ik met een dubbel gevoel op sta aan de ene kant super enthousiast maar toch ook een beetje een blok op mijn maag.
Want wat als er totaal geen klik is met de Dames of andere slaven.

 

Maar goed eerst even een uitgebreide douche en netjes scheren om daarna op weg naar Lommel te gaan. Ik sla het ontbijt maar over want heb toch niet zo veel trek, maar eenmaal aangekomen op het station koop ik toch een paar broodjes en een drink joghurt die ik later in de trein toch op eet.

De reis verloopt zeer voorspoedig en arriveer precies om 14:20 uur op station Lommel om even later keurig door ruudje te worden opgehaald die mij naar het boshuisje rijd. Hier aangekomen beginnen mijn benen weer zwaar aan te voelen en moet ik nodig plassen, dus als Milady de trap van het huisje afdaalt vraag ik aan Haar of ik naar de wc mag. Een kleine of grote boodschap vraagt Milady ? een kleine antwoord ik Haar Oh dan is een boom goed genoeg er zijn er voldoende dus zoek er maar een uit zegt Zij doodleuk. Oeps die had ik niet zien aankomen maar de toon is gezet en ik weet meteen mijn plaats.

boshuisje78

Samen met Milady lopen we naar de ruimte waar het allemaal gaat gebeuren en kleed mij uit en doe mijn boeien om waarbij ruudje mij helpt en zo vriendelijk is de boei superstrak aan te trekken:). Om ons daarna te tonen hoe wij ons aan de Dames dienen te presenteren na een blinddoek van Milady te hebben gekregen en deze om te hebben gedaan kon het feest beginnen. Ik hoor de Dames de ruimte betreden en Madame onmiddellijk de regie in handen nemen en moet bekennen dat ik alleen Haar stem al zo heerlijk streng vond klinken, waardoor ik eigenlijk een klein voorsprong op de rest van de slaven had op iets wat Zij voor ons in petto had.

Zij vertelde ons namelijk dat wij aan de hand van hun stemmen moesten zeggen wie het was: Madame, Mademoiselle, of Milady. Al moet ik eerlijk bekennen dat het wel heel moeilijk is en het toch ook een dubbel gevoel geeft: aan de ene kant doe je je uiterste best je goed te concentreren maar als je even later een slaaf drie keer achter elkaar het verkeerde antwoord hoort geven moet je echt je best doen je gezicht strak in de plooi te houden.

Madame gebied mij nu op te staan en mijn blinddoek mag af en moet eerlijk bekennen dat Madame indruk maakte ik werd er een beetje zenuwachtig door al had Zij gelukkig wel enige clementie met mij . Ik kreeg te horen dat ik met Milady naar het huisje moest waar kleren voor mij klaar lagen die ik moest aantrekken en make-up om mij op te maken en mijn nagels te lakken. Gelukkig kreeg menneke ook de opdracht zich samen met mij en Milady naar het huisje te vervoegen om zich te transformeren.

Hier aangekomen trek ik een strak truitje, een pruik die enorm kietelt, een rokje, en een slipje (die helaas niet geheel ongeschonden uit de strijd is gekomen:) aan. Om mij daarna aan Madame en Mademoiselle te moeten tonen, iets waarbij ik mij wel heeeeel ongemakkelijk bij voelde en het liefst door de grond wou zakken. Maar mede door de relaxte reacties voelde ik mij al snel wat comfortabeler in mijn rol.

Helemaal toen we naar de bar gingen om Madame, Mademoiselle, en Milady van drinken te voorzien. Waarbij Zij uiteraard alles mochten bestellen en (zeer leuk detail) wij enkel water mochten drinken weliswaar met de luxe plat of bruisend. Ik mag van Madame op een kruk zitten maar... wel als een Dame dus ging ik maar met gekuiste benen zitten. Als Milady na een tijdje Madame er op attendeert dat Haar laarzen nog met mijn gestifte lippen gelikt dienen te worden.

Ik moet nu voor Madame Haar laarzen gaan zitten en deze met mijn tong likken waarbij er geen spoortje lipstick op Haar laarzen mag komen. Ik steek mijn tong zo ver mogelijk uit om Haar laarzen vol overgave te likken van de punt naar de wreef en deed mijn best om geen spoortje lipstick achter te laten. Maar als Madame mijn hoofd naar beneden op Haar laarzen drukt is een spoortje lipstick natuurlijk onvermijdbaar al probeerde ik het met mijn tong er onmiddellijk weer af poetste iets wat volgens mij redelijk goed gelukt is, al had ik natuurlijk geluk dat Madame rode en geen zwarte laarzen droeg:).

Hierna moet ik samen met menneke naar de keuken om geboeid de aardappels te schillen en het eten bereiden. Gelukkig komt Madame nog helpen voor de finishing touch zodat er uiteindelijk een heerlijke maaltijd op tafel komt hutspot/zuurkool waarbij ik kies voor de zuurkool met een overigens heerlijke rookworst.

Overigens heb ik niets mee gekregen van wat Mademoiselle met de andere slaven uitspookte al zag ik na afloop wel wat pijnlijk uitziende sporen op hun billen en rug.
En zie nu pas op de foto's dat Mademoiselle en de andere slaven zich uitstekend hebben vermaakt.

Tot slot wil ik Madame, Mademoiselle, en Milady bedanken voor de onvergetelijke dag en de moeite die Zij hebben gedaan om het ons allemaal zo naar de zin te maken, heel bijzonder en deze Dames moet je koesteren. En met Hun toestemming kom ik graag nog eens langs.
Overigens ook mijn dank aan de andere slaven die mee hebben geholpen aan de leuke en zeer prettige sfeer.